Reijo Kallinen

Kansanedustajan kiihotuskirjoitukset kantavat hedelmää

Persujen Reijo Tossavaisen kirjoittelut menevät naurettavuuden puolelle, ellei kyseessä olisi vakavat asiat.

Tossavaisen 7.12. kirjoittama ”Itsenäisyys" on viihdettä ja punavihreää anarkiaa” on tuottanut esille muutamien persujen todellisia ajatuksia.

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155675-itsen%C3%A4isyys-on-viihdett%C3%A4-ja-punavihre%C3%A4%C3%A4-anarkiaa  

Tapani Pollari kirjoittaa ” Suoraan saunan taa olis sopivin tuomio. Esimerkkinä muille niskureille.”

Hän jatkaa yhteiskunnallista keskustelua näin: ” Kuula takaraivossa ei ole kuin parin euron arvoinen, sillä päästäis kokonaisuudessaan halvemmalla.”

Ihan kuin tämä ei riitä niin hän saa toisen persun  ja hintatietoisen Petri Mäkelän peesaajakseen:  ”17c pala taitaa olla halvin 9mm patruuna tällä hetkellä, ihan vain faktatarkastuksena..”

Tästä Pollari innostuu kuin hullu puurosta: ” Ei edes käärityn sätkän hintanen siis.

Sätkäpussillisella olis päästy kaikista eroon.”

Pitääkö meidän olla varuillamme jos nämä persut pääsevät irti pidikkeistään? Tossavaistolaiset näyttävät olevan kovin verenhimoisella tuulella.

Tämä läpäisee Tossavaisen pradvattelusensuurin. Tossavainen saa kirjoituksissaan, jälleen kerran omalla hullunkurisella tavallaan sotkettua tarinoihinsa ihmisiä joilla ei ole mitään tekemistä Tampereen hulinoiden kanssa. Tossavaisella on kummallinen tapa, joka on suorastaan sairaalloinen piirre. Hän ei pysty kirjoittamaan näköjään yhtään mitään jossa hän ei voi olla persualatyylisesti nälvimättä Paavo Arhinmäkeä.  On syytä kysyä, että mistä johtuu hänen kiihkeä kiinnostumisensa Arhinmäen persoonaan?

Minusta olisi hyvä että Uuden Suomen toimitus ei poista Tossavaisen kirjoituksia. Samaa toivon, että noiden kahden persuaktivistin teloitustoiveet jäävät lukijoiden tavoitettavaksi. Pysymme näin kartalla mitä ääripersut todella ajattelevat!  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Jokos faktojen korjaaminenkin on vihapuhetta... jo ollaan aikoihin menty. Irtisanoudun kaikenlaisesta väkivallasta, vaikka satunkin tietämään jonkin myös väkivaltaan soveltuvan esineen hinnan.

Janne Hilden
Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Tyypillinen persuisti vastaus. Kukaan ei ole oikeastaan tarkoittanut yhtään mitään. Miksi sitten kirjoitit kuten kirjoitit.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Koska edellisessä viestissä oli asiavirhe, voitko osoittaa minun kannattaneen väkivaltaa? Jos et, voisitko ystävällisesti poistaa korjata virheen blogistasi.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen Vastaus kommenttiin #17

Niin minkä virheen poistaisin? Puoluetoverisi Pollari vaatii mielenosoittajia ammuttavaksi "saunan takana". Sinä innostat puoluetoveriasi hinnoittelemalla hänelle luotien hintoja. Mistä sinulle nyt tuo ujouden puuska on tullut? Olin siis oikeassa, että tyypillistä persupolitikointia, kun kovistellaan seurauksena on kaamea parku. En mää oo mitään tehny, äiti tuu pyyhkimään!

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä Vastaus kommenttiin #20

Korjasin asiavirheen, en kehoittanut tai kannattanut väkivaltaa.

Kunnianloukkaus tulee mieleen.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Huoltoaseman kahvipöytäkeskustelussa sai kannatusta älynväläys, jossa esitettiin seuraavia itsenäisyyspäiväjuhlia vartioimaan pari panssarivaunua sekä armeijan miehistönkuljetusajoneuvoja miehineen ja rynnäkkökivääreineen.

Puoluekantoja en käy arvailemaan, kun en matkalaisia tuntenut. Se on kuitenkin sivuseikka, koska on aivan selvää että kiihotus toimii ja puheet ovat koventuneet.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Linnan juhlat on Suomen politiikan lentotukialus, virkavallan ainoa todellinen show of force. Tuollaisesta maalitaulusta pitäisi osata luopua.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

En olisi uskonut, että ihmisarvoa taas ryhdyttäisiin laskemaan panosten hinnan pohjalta. Surullista.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Samaa mieltä Villen kanssa. Persuissa on toki moneen lähtöön riittävää väkeä. On tuo Tossavaisen rähjäämistä ihannoiva porukka ja sitten se fiksumpi väki.

"- Pelkkää negatiivisuuttahan siitä jäi käteen, sanoo perussuomalaisten savonlinnalainen kansanedustaja Kaj Turunen itsenäisyyspäiväjuhlien "kiakkovieraista".

- On tietysti totta, että maan ns. eliitti kokoontuu presidentin juhliin. Siinä mielessä se on hyvä paikka tuoda julki protesti. Mutta jos se tehdään jääkiekkomailla hevosia ja poliisia hakkaamalla, viesti ei mene perille."

Yllä on lainaus kansanedustaja Kaj Turusen kommentti. Turunen on samalla linjalla kuin presidentti Niinistö. On vaikea ymmärtää, että mitä poliittista protestia on ilkivallassa.

Ja mitä poliittista protestia on näillä teloituspuheilla, joita eräät persut haikailevat hinnoitteluineen?

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Niin, minustakin tuntuu siltä, että perussuomalaisissa olisi mukana järkeviä ihmisiä. Olen tavannut erittäin mukavia ja järkeviä perussuomalaisia. Näitä tappotuomion jakelijoita en ole netin ulkopuolella koskaan havainnut.

Silti nämä järkevät pysyvät rivissä hölmöilystä toiseen. Voiko oikeasti järkevä ihminen toimia niin?

Lieksan Perussuomalaisten puheenjohtaja näyttäisi edelleen olevan "yksittäistapaus" Erkki Saastamoinen.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Ja sekä Tossavainen että hulinoiva Kiakkoväki kaivavat h-vetin syvää monttua asiapohjaiselle EU:n liittovaltiokehitystä ja valuvikaista yhteisvaluutta kohtaan suunnatulle kritiikille.

Käyttäjän almafiina kuva
Anki Heikkinen

Täysin vastuutonta kommentointia Mäkelältä ja Pollarilta. Varsinkin näinä aikoina, kun eriarvoisuus on pahentunut ja osa ihmisistä alkaa olla epätoivoisia. Tuollaisia levottomia puheita ei pitäisi kirjoitella edes huumorilla.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Mitä levotonta on asiavirheen korjaamisessa? Järki päähän ja luetaan mitä on kirjoitettu, eikä se mitä haluttaisiin tekstissä olevan.

Antti Jokinen

ei täällä kukaan muu tunnu olevan kiihottuneessa tilassa, kuin muutama antitossavainen sieltä viherpuna osastolta.

Janne Hilden

Kiihottuneessa olotilassa on se, jonka pitää raapustaa useampi bloki päivässä poliittisista vastustajistaan. Ihan kuin jokin pakkomielletila päällä.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

"Piiri pieni pyörii, lapset siinä hyörii."

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Antti Jokinen

Tai kirjoittelee kommenttejaan lähes jokaiseen aiheesta olevaan blogiin.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kiinassa sentään ymmärtävät laskuttaa teloitukseen käytetyt luodit vainajan perheeltä. Miten tämä ilmeinen säästökeino on jäänyt persukirjoittajilta huomaamatta?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Hähää. Sainpas nimeni jo toisenkerran plokin aloitukseen.
:)

Pitäis varmaan soittaa Stokmannille ja pyytää heitä tilaamaan pakkopaitoja.
Kun seuraavan kerran Anarkistimäkeläiset tekee sinne iskun, niin siellä olis niitä pakkopaitoja takinkääntäjille mitä nämä varmaa olivat menossa etsimään.

Niihin vois valmiiksi kirjoittaa Vasemmistoliitto.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Persujen Putkonen on huomauttanut, kun kirjoittaa niin silloin korkki kiinni pullosta. Pollarilta tämä on näköjään jäänyt lukematta kun kirjoittaa mitä kirjoittaa.
Olisi vallan mainiota, että Pollari lukisi edes "hyvän käytöksen kultaisen kirjan". No miten on noiden luotien hankkimisen kanssa? Oletko jo ottanut puoluetoverisi neuvot huomioon tuossa hankintahinnassa?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mä kuules olen iltavuorossa viis päivää ja kuudes on tänään.
Korkki on pysynyt kiinni.

Tein itsenäisyyspäivänä siis töitä, jonka illan olisin mielelläni nautiskellu TV.n äärellä katsoen isänmaallisia ohjelmia.

Se että minunkin hankkimilla verorahoilla joita nämä hulikaanitkin nautiskelevat monessa elämän käänteessä, alkavat polttamaan Suomenlippua ja rikkomaan paikkoja kun vielä kourallinen veteraanejakin on tilaisuudessa Tampereella ja TV.n äärellä.
Se on suurimpia loukkauksia mitä voi niille tehdä.

Taisin kirjoittaa muihin siellä jälkikäteen, että unohin hymiön ja se hymiö on niille joilla on vanne liian tiukasti kallonsa ympärillä.

Ryssänmaalla nämä retteliöitsijät olisi tallessa ia pitkään.
Eivät olis Iltalehtien etusivulla kehuskelemassa saavutuksiaan.

Toimituksen poiminnat