Reijo Kallinen

Rehellinen tunnustus Suuroselta

 

"Aktiivinen yhteiskunnallisten ilmiöiden havainnoija jo useiden vuosikymmenten ajalta. Mielellään rasisti, fasisti, konservatiivi ja muidenkin paheksuttujen arvojen kannattaja." 

Näillä sanoilla Janne Suuronen esittelee itsensä “oikea media” nimisellä nettisivulla.

Sen sijaan US:n nettisivuilla hän on “vaatimattomampi”. Täällä hän on ujohkona 

"Henkisesti karjalaisen ja savolaisen sekoitus.”

Voiko karjalaisia ja savolaisia pahemmin loukata? No ei! On kummallista, että itseään kristillisdemokraatiksi tituleeraava ilmoittautuu rasistiksi ja muiden sellaisten arvojen kannattajaksi joita en ole huomannut ainakaan muiden krisujen juuri kannattaneen. Taitaa olla niin kd-puolueeseen on tullut ns. musta lammas. Mutta pitäkää hyvänänne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän JoonasViitanen kuva
Joonas Viitanen

"Aktiivinen yhteiskunnallisten ilmiöiden havainnoija jo useiden vuosikymmenten ajalta. Mielellään rasisti, fasisti, konservatiivi ja muidenkin paheksuttujen arvojen kannattaja."

Tuo mielestäni kertoo siitä että on avoin kaikkelle, eikä pitäisi tuomita, ennenkö toisen motiivit ja ajatukset jostain asiasta kuulee. Esim "mielellään rasisti", voisin ymmärtää niin että jos jonkun mielestä hän on rasisti vaikkei omasta mielestään olisikaan, hän hyväksyy sen että joku näin ajattelee. Imo.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Kertoo paljon nykypäivästä, että erilaisilla keskustelupalstoilla, myös täällä Puheenvuorossa, muutamat sanovat ylpeinä olevansa natseja, fasisteja ja rasisteja. Usein heidän blogikirjoituksensa keskittyvät käsittelemään sitä, miten toisilla roduilla (ja tietysti erityisesti muslimeilla) on "tutkimusten" mukaan alhaisempi älykkyysosamäärä kuin toisilla, kuinka näille on tullut suhteessa vähemmän Nobel-palkintoja jne. Erikoista myös, että usein nämä sanovat olevansa vakaumuksellisia kristittyjä, vaikka fasismi ja kristinusko ovat aatteellisesti suorastaan toistensa antiteesejä.

Kollektiivinen muisti on ilmeisesti vain parin sukupolven mittainen, nämä tyypit ovat jo unohtaneet, että heidän aatteensa kärsi totaalisen sotilaallisen ja moraalisen tappion toisessa maailmansodassa.

Mika Sarivaara-Satta

Älykkyyttä on tutkittu, ja se on psykologian tutkituin osa-alue, ja tulokset eivät monia miellytä, joten ne kiistetään kaikin mahdollisin keinoin, mutta totuus ei pala tulessakaan. http://blogs.discovermagazine.com/gnxp/2012/07/cou...
http://www.webcitation.org/query?url=http://www.re...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Äärikristityt ovat henkisesti aika lähellä kolkytlukulaisia kotimaisia fasistejamme ja Saksan natseja. "Kuivat (mädät) oksat pitää poistaa, että Puu voi kukoistaa".

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

En ota kantaa Suuroseen vaikka sain eilen bannit blogistaan arvosteltuani tuota valemedia "oikeamediaa".

Jälkimmäinen on kummallinen sekoitus niitä jotka ovat saaneet bannit Puheenvuorosta ja niitä jotka eivät ole saaneet, mutta ovat valuttaneet samat tekstit molempiin alustoihin. Mm. Niikko on kopypeistannut bloginsa otsikon kirjoitusvirhettä myöten. Ihan kuin "oikeamedia" olisi jokin Puheenvuoron rinnakkaistodellisuus jonne kirjoittavat vain palstan putinistit, äärioikealla olevat ja muut kummallisuudet vailla tasapainottavaa toista puolta. Hauska rinki jossa samanmieliset rapsuttavat toistensa turkkeja eikä Tossavaisenkaan tarvitse bannata ketään.

Ainoa mainos on verorahoitteinen eli persuilta, ja kommentointiin mahdollistavat tunnukset ovat maksumuurin takana.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Oikea Media noudattanee 'parempaa sananvapautta'.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minä sain bannin reilu vuosi sitten, kun paheksuin kristittyjen tapaa unohtaa kristillisyys ja muistuttaessani laupiaan samarialaisen opetuksesta, kun Suuronen tyrkytti islam-vihamielisyyttään.

Banni oli näköjään poistettu viikonloppuna. En viitsi kuitenkaan kommentoida. Pitäköön tunkkinsa.

Oikea media tuntuu kyntävän melko syvissä vesissä: Suuronen, Niikko, Huhtasaari. Toivottavasti myös Koivula kirjottelisi jatkossa siellä. Olisihan se melko upeaa ja fundamentalistista! Yhtä konservatismin juhlaa!

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Niin, jokainen vastaa omista kirjoituksistaan. Joonas Viitanen yrittää pestä toisen paitaa puhtaaksi, tai vähintään antaa pesupulveria ainakin velaksi.

Pekka Iiskonmaki

100 -vuotta sitten Työmies oli voimissaan. Lue sitä ja murise.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tuollaisella profiilikuvauksella sijoittunee Oikean Median blogistien joukossa maltilliseen keskikastiin.

Toimituksen poiminnat